Dream TV – Evde Caz

Pts, Ağu 3, 2009

Ad Campaigns, Photography

jazz-1jazz-2Jazz at Home
The legends of Jazz are at your home by Dream TV, the media sponsor of The 16th International Istanbul Jazz Festival.

A: Alaaddin Adworks YY/CD: Murat Doğu • SY/AD: Tolga Akın • RY/CW: Can Çelebi • MS/AS: Serpil Tüdeş • MT/AM: Merve Sönmez • Prod: Pop Up Body • F/P: Volkan Hiçyılmaz • R: Selim Şahin 

Related posts:

This post was written by:

- who has written 4800 posts on Elma+Alt+Shift.


Contact the author

No Responses to “Dream TV – Evde Caz”

  1. elma Says:

    İşte buuuuu!!!

    Ve o duvar kağıdı nedir? Soldu artık o, ödül vermezler :)

  2. ozan demirci Says:

    1) ne bunlar ghost mu? nerde çıktı? niye görmedik?

    2) en az ttnet “ana sponsor” kampanyası kadar yanıltıcı. 10 küsür “tv sponsoru”ndan biri dream ne demek medya sponsoru?
    http://www.iksv.org/caz/Caz.asp?cid=25&ms=2

    3) ilanları aynı anda hem kadın hem caz düşmanı bir ekip mi hazırlamış? bu görseller cazı mı anlatıyor gerçekten?

    4) lütfen artık türk reklamcıları evde ayakkabı giyen insanlara yer vermesin.

    “ama biz cannes’a gideceedik de ödül alacaadık da…”
    kültürdü sanattı vakıftı, yenmeyen para kalmamış bir de sen ye ortaaam noolcak allasen ama bak essah diyom o ayakkapları kapınıng önüngde çıkardıng çıkardıng, çıkarmadıng ben kan çıkardım.

    selametle!

  3. elma Says:

    Yorumum üzerine küfür mesajları gönderenler…
    Ben size ne diym :)

    Üzerine roman yazılabilecek ilanlar bunlar, oldu mu :)

  4. elma Says:

    Önümüzdeki yıl Alaaddin’in Cannes’da yılın en iyi ajanları arasına girmesine yardımcı olacak ilanlar gibi görünüyor :)

  5. mcD Says:

    İlanları beğenmiş olsamda tek çeşit olmasını yetersiz buldum

  6. hakan Says:

    Birileri bu fikri lütfen açıklasın!!!

  7. firatyildiz Says:

    Alaaddin’de çalışmış ve Dream TV’ye bakmış biri olarak, bu ilanlar gayet yerinde olmuş. Ajansa veya müşteriye karşı öfken mi var acaba:) Hem şöyle bir şey de var, hangi kanal (Türkiye’de) buna benzer ilanlara izin verir ve yayınlar? Radyo kanalları dışında görmedim ben. İlanların bir farkındalığı da bu.

    Elbette ki beğenmeyebilirsin, zevk ve algı meselesi. Ama Alaaddin’e bu yorum bence oturmamış,. gereksiz olmuş.

  8. Aycan Says:

    dream’de çalışmış, seven ve imkanları dahilinde yapmaya çalıştığı şeyi takdir eden biri olarak, beğenemedim bu çalışmayı. İKSV wannabe değil dream, o kalibrede işlere okey verecek adam da değil Şafak.

    Kreatif ajansın da, kanalın müzik ile alakalı tavrını çok iyi idrak edemediği ortada.

    (Fırat, kreativ yazmışım, typo’lu olan ilk yorumu değil bunu yayına alırsan sevinirm,..)

Leave a Reply

Additional comments powered by BackType