“HIZLI ARAMA İÇİN ETİKETLER”

John Lewis’in Yeni Noel Filminde Sir Elton John Yer Alıyor

İşte yine yılın en güzel zamanlarındayız! 🙂

Yavaş yavaş etrafımızda ışıklı süsleri görmeye, acaba bu yılbaşında kar yağar mı diye ufaktan heyecanlanmaya başladığımız bu tatlı günlerde bir kısmımız beklediği hediyelerle ilgili tüyoları etrafındakilere vermeye, bir kısmımız da her konuşmanın satır aralarını kurcalayarak karşısındakine ne hediye edeceğine kafa yormaya başladı bile! Yeni yıl hediyeleri önemlidir çünkü. Hatta bazıları bir hayatı komple değiştirebilir.

eltonjohn-elmaaltshift

Tam da buradan yola çıkan John Lewis, dört gözle yeni yıl reklamını bekleyen bizleri bu yıl da yüzümüzde tatlı bir gülümsemeyle baş başa bırakıyor. The Boy And The Piano adlı filmle Elton John’a piyanosunun hediye edildiği, tuşlara ilk dokunduğu ana gidiyoruz ve hayatının nasıl değiştiğine farklı yıllardan anlar izleyerek tanık oluyoruz. Bu keyifli anlarımıza da ilk olarak 1970 yılında tanıştığımız Your Song adlı Elton John parçası eşlik ediyor.

eltonjohn-elmaaltshift-thumb

Küçük Elton’ın dudağındaki eşsiz tebessümle birilerine hayatlarını değiştirecek hediyeyi vermek için fazlasıyla motive olduk mu? 🙂

Not: Film 7 milyon sterline malolmuş ve çekimleri 9 ay sürmüş. Sir John ise filmden 5 milyon almış. Reklamda 5 farklı aktör sanatçıyı oynamış.

eltonjohn-elmaaltshift-2

Account Manager, Theater Player, Pilates Lover, Flutist to be